Automatische Externe Defibrillator

1 dag  30,25
incl. BTW
1 dag 27,75
excl. BTW

Producteigenschappen

Breedte
20.3 cm
Lengte
10.7 cm
Hoogte
24.1 cm
Merk
Physiocontrol
Borg
250 Euro

Omschrijving

Het huren van een AED behoort bij ons tot de mogelijkheden als u voor een evenement tijdelijk een AED nodig heeft, bijvoorbeeld tijdens een (sport)evenement of feest. De huurprijs is exclusief gebruik van de verbruiksmaterialen. Bij inzet worden deze materialen doorberekend. Tegenwoordig kunnen de kosten voor verbruikte elektroden en accu’s via de ambulancedienst worden vergoed. Voor de afwikkeling hiervan zijn de contactgegevens van de ambulancedienst en het slachtoffer nodig.

De LIFEPAK CR Plus AED voert wekelijkse en maandelijkse zelftests uit waarna door vier zichtbare symbolen wordt aangegeven of de AED klaar is voor gebruik. Daarnaast voert de AED een zelftest uit elke keer dat u hem aanzet. De CR Plus is beschikbaar als halfautomaat.

Dankzij het handige handvat dat zich bovenop het apparaat bevindt, is de CR Plus gemakkelijk te vervoeren.

De AED beschikt over het hoogst beschikbare toenemende energieniveau. Hierdoor is het mogelijk om schokken tot 360 J af te geven indien nodig. Dit kan de overlevingskans bij een hartstilstand vergroten.

Procedure huur (voorbeeld):

Wilt u op donderdag de AED huren dan ontvangt u uiterlijk op woensdag de artikelen in huis in stuurt u uiterlijk vrijdag 16:00 de artikelen retour via PostNL of DHL.

 

Beschikbare bestanden

Extra Productopties

1 dag 5,75

incl. BTW

1 dag 4,75

excl. BTW