Automatische Externe Defibrillator

30,25

1 dag 

incl. BTW

27,75

1 dag

excl. BTW

Cardiac Science G5 AED verhuur
>
  • Cardiac Science G5 AED verhuur
  • Cardiac Science G5 AED verhuur
  • Cardiac Science G5 AED verhuur
<

Producteigenschappen

Merk
Cardiac Science
Borg
250 Euro

Omschrijving

Het huren van een AED behoort bij ons tot de mogelijkheden als u voor een evenement tijdelijk een AED nodig heeft, bijvoorbeeld tijdens een (sport)evenement of feest. De huurprijs is exclusief gebruik van de verbruiksmaterialen. Bij inzet worden deze materialen doorberekend. Tegenwoordig kunnen de kosten voor verbruikte elektroden en accu’s via de ambulancedienst worden vergoed. Voor de afwikkeling hiervan zijn de contactgegevens van de ambulancedienst en het slachtoffer nodig.

Doordat de Cardiac Science Powerheart G5 automaat volautomatisch is, hoeft er niet meer op de schokknop gedrukt te worden. Na het plaatsen van de elektroden kan de aandacht volledig op het slachtoffer worden gericht. Dit in tegenstelling tot de halfautomatische variant.

Nadat de schok is toegediend, geeft de Cardiac Science Powerheart G5 automaat door middel van gesproken reanimatie ondersteuning precies aan, in welk ritme u het beste kunt reanimeren. Om u optimaal te ondersteunen wordt de reanimatie ondersteuning ook op het LCD-scherm vertoond.

Door de reanimatiefeedback tool (Optioneel te huur) hoort u zelfs wanneer een stevigere (of zachtere) hartmassage toe gediend moet worden. Ook wordt u bijgestuurd op snelheid van reanimatie. Zo wordt u optimaal begeleid in deze ingrijpende gebeurtenis.

De Powerheart G5 meet zelfs nog de meest zwakke hartslag. De weerstand van het lichaam en het hartritme wordt geanalyseerd, waardoor de meest efficiënte schok (indien nodig) kan worden afgegeven. Het bereik van levensredding is hierdoor enorm groot. Indien het slachtoffer een pacemaker heeft, wordt dit gedetecteerd. De ruis (welke de pacemaker veroorzaakt) wordt eruit gefilterd. Zo bent u zeker van een nauwkeurige afgifte van de schok.

Deze defibrillator is FDA gecertificeerd. Dit houdt in dat de G5 voldoet aan de strengste eisen binnen de medische markt. Dagelijks vinden er automatische zelftesten plaats welke controleren op: de aanwezigheid van de electroden, functionaliteit van het apparaat en op de restcapaciteit van de batterij. Maandelijks vindt er een automatische zelftest plaats op de condensator. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare AED.

Zijn er veel verschillende nationaliteiten op de locatie van plaatsing? Geen punt. Deze defibrillator is meertalig (2 talen NE-EN) en hierdoor breed inzetbaar.

Door zijn hoge IP waarde is de Cardiac Science G5 uitermate geschikt in ruimtes waar het meer als gemiddeld stoffig of vochtig is. U kunt deze AED dus probleemloos gebruiken in bijvoorbeeld een houtzagerij of zwembad.

Gelukkig zijn er weinig situaties waarbij een AED ingezet moet worden op een kind. Door het kinderprotocol kan Cardiac Science Powerheart G5 automaat in deze onfortuinlijke situatie toch worden ingezet. (Kinderelektroden optioneel te huur)

De variabele inzetbaarheid van de schokafgifte, hoge betrouwbaarheid, veelzijdige plaatsingsmogelijkheden en meting van zelfs de meest zwakke hartslag maken het één van de beste apparaten in de markt.

Procedure huur (voorbeeld):

Wilt u op donderdag de AED huren dan ontvangt u uiterlijk op woensdag de artikelen in huis in stuurt u uiterlijk vrijdag 16:00 de artikelen retour via PostNL of DHL.

Beschikbare bestanden

Extra Productopties

1 dag 5,75

incl. BTW

1 dag 4,75

excl. BTW