BHV Opleiding

299,00
incl. BTW
247,11
excl. BTW

Producteigenschappen

Merk
Nedcert

Omschrijving

Inhoud van de BHV cursusdag

Beleef een bijzondere dag waarin je een andere wereld binnenstapt, die zomaar ook op je eigen werkvloer werkelijkheid kan worden.

 • Hulpverlening aan slachtoffers (ehbo en reanimeren met AED)
 • Stop de Bloeding – toepassen van diverse soorten materiaal en verbandmiddelen uit de traumakit zoals tourniquet en hemostatisch verband
 • beperken en bestrijden van brand
 • blussen met water, koolzuursneeuwblusser, schuim-/premixblusser, blusdekens
 • beperken van de gevolgen van ongevallen
 • alarmeren en evacueren van alle werknemers en andere aanwezigen
 • ontruimingsoefening
 • communicatie en inschakelen van de hulpdiensten

Blended learning

Je krijgt les van onze NedCert gecertificeerde instructeur Bas van Steenbergen, die op moderne wijze, compacte no-nonsense cursussen verzorgt met veel praktijkoefeningen. Door het toepassen van een uitgebalanceerde mix van leerstijlen zijn de cursusonderdelen zowel online als tijdens de cursusdag van begin tot eind leuk, leerzaam en boeiend. Wij houden de groepen klein zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Bas heeft tevens werkervaring als verpleegkundig zorgprofessional.

  

BHV herhaling

Deze cursusdag is ook geschikt als herhaling BHV of wanneer je hiervoor bij een andere organisatie de BHV hebt gedaan.

Het certificaat is 2 jaar geldig

Het examen wordt afgenomen door NedCert Certificering volgens ISO 17024. Als je slaagt, ontvang je het certificaat BHV-Bedrijfshulpverlener. Het certificaat is 2 jaar geldig.

De BHV cursus in het Engels

Wij geven deze cursusdag ook in het Engels. De cursus heet ERO Emergency Response Officer en is exact gelijk aan de Nederlandse BHV cursus.

Wil je de cursus in het Nederlands volgen maar het lesboek en examen in het Engels? Dat kan! Geef dit dan aan bij de opgave van de deelnemers

BHV cursusprijs en data

De prijs van de eendaagse opleiding Bedrijfshulpverlener is inclusief een dagarrangement met gratis koffie/thee en lunch. Verder een lesboek en gebruik oefenmaterialen, verbandmiddelen, AED’s, blusmiddelen en examengeld.

Maak gebruik van de scholingsfondsen in je branche. Die dragen vaak bij in de opleidingskosten.

 

 

Offerte

Vul hieronder uw gegevens in en de gewenste dag van de training, of die Incompany of op ons Trainingcentrum moet plaatsvinden. En voor hoeveel personen de training mag zijn. Trainingen kunnen Incompany plaats vinden van maandag t/m zaterdag en duren van 9:00 tot uiterlijk 16:00 afhankelijk van de grote van de groep.

Gegevens deelnemers

Na akkoord op de offerte ontvangt u een mail van ons om de gegevens van de deelnemer(s) door te geven.
De benodigde gegevens zijn:

 • Naam
 • Geboortedatum
 • Emailadres

Iedere deelnemer krijgt toegang tot het online systeem van Nedcert om het meest recente lesboek te downloaden. En om na afloop het behaalde certificaat te kunnen downloaden.

Extra Productopties

1 dag 5,75

incl. BTW

1 dag 4,75

excl. BTW

Offerte aanvragen