Vervangingsfilter voor Little Anne new

1,90

excl. BTW

1,57

excl. BTW

Longfilter Little Anne Laerdal
>
  • Longfilter Little Anne Laerdal
<

Producteigenschappen

Breedte
4 cm
Lengte
4 cm
Hoogte
2 cm
Merk
Laerdal

Omschrijving

Longfilter voor volwassen reanimatiepop Leardal new

Duurzame luchtwegfilters  Sustainable

In het hoofd zit een vervangbare luchtwegfilter. Dankzij dit innovatieve systeem kun je de luchtwegen hergebruiken gedurende één training. Dit is niet alleen een duurzamere optie, maar ook zeer kostenefficiënt omdat je de luchtwegen niet na elke cursist hoeft te vervangen.    

Hoe werkt het?   

De toegediende lucht gaat door het filter, waardoor niet-verontreinigde lucht in de longen komt. Het filter voorkomt dat je de luchtwegen na elk gebruik moet vervangen. Na afloop van de training kun je de luchtwegen in de pop behouden, deze hoeven pas na de geschatte levensduur (ca. 3 maanden) te worden vervangen. Ter voorbereiding op de volgende training wordt geadviseerd om de pop volledig schoon te maken. Besteed hierbij extra aandacht aan de mondopening. Het enige wat je na afloop van de training hoeft te vervangen is het filter 

Oefenpopfilter voor de Little Anne-oefenpop. Het filter van de oefenpop moet worden vervangen na elke les waarin mond-op-mondbeademing wordt beoefend. Bij correct gebruik en vervanging hoeven de luchtwegen van Little Anne niet na elke les te worden vervangen. De Technostat T-150(+) filter heeft een lage luchtweerstand en een hoog stofhoudend vermogen. De Technostat-filter is getest op een penetratie van 1,8% @ 0,6 µm NACL. De efficiëntietest voor virale filtratie bewees dat 99,99% van de aërosoldeeltjes van > 2,7 µm werd gefilterd en de bacteriële filtratie-efficiëntietest bewees dat 99,99% aërosoldeeltjes van > 2,7 µm werd gefilterd. Het filter is tweezijdig.

Te gebruiken met:

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wanneer moet ik het longfilter vervangen

Na iedere les

Extra Productopties

1 dag 5,75

incl. BTW

1 dag 4,75

excl. BTW